Kontakta oss direkt

070-659 74 14

E-post

info@historymystery.se

Öppettider

Mån - Fre 14.00 -17.00 och Lör - Sön 13.00-17.00

Här får du svar på de vanligaste frågorna.

Undrar du något annat tveka inte att maila eller ringa 0706983944.

 1. Kommer vår grupp gå själva eller tillsammans med andra?
  Ni går själva i er egen grupp den tid ni bokat och inte tillsammans med andra sällskap
 2. Vilka passar HistoryMystery för?
  Aktiviteten passar alla. Perfekt för familjen. kompisgäng och kollegor som vill göra något kul, spännande och lärorikt tillsammans. Våra vuxenmysterier passar bäst för tonåringar och vuxna men även yngre barn kan ha stor behållning av att delta.
 3. Hur många ska man vara i varje grupp? Man går lämpligen 2 till 6 personer i varje grupp. (6 personer är maxantal per starttid) Då blir det roligast och alla kan vara delaktiga i att lösa mysteriet.
 4. Kan vi köra HistoryMystery på tid och tävla mot andra lag? Det går att arrangera en tävling för er som vill det inom samma sällskap. Meddela oss detta innan, så anpassar vi aktiviteten för det.
 5. Kan jag ta med hunden på ett HistoryMystery? Det går utmärkt att ta med hunden.
 6. Är HistoryMystery tillgänglighetsanpassat? Under aktiviteten finns ett antal trappor för att nå uppdragsplatser men det går att ta omvägar till dessa platser.
 7. Var går man? Ni kommer att gå genom klassiska Stockholmskvarter för att hitta de platser ni behöver besöka för att lösa uppgifterna. Exakt var ni går beror på vilket mysterium ni valt.
 8. Behöver man ha med sig något för att lösa HistoryMystery?
  Ni bär med er ett historiskt schatull (en slags verktygslåda). Det väger ca 3 kg, måste bäras med hela vägen och lämnas till oss i slutet av turen. Ett tips är att turas om att bära!
 9. Vad händer om vi inte kan lösa vårt HistoryMystery
  Stöter ni på patrull och inte lyckas lösa en uppgift finns vi tillhands på telefon för att hjälpa er vidare med ledtrådar.
 10. Kan jag boka av? Ja, senast 24 timmar innan bokad starttid. Du använder din avbokningskod som du fått i bokningsbekräftelsen via mejl. Återbetalning sker automatiskt.
 11. Hur bokar vi om vi är en större grupp eller företag? Då ringer ni oss på 070 – 698 39 44, så planerar vi evenemanget efter era önskemål.
 12. Jag vill läsa eller lämna recensioner – hur gör jag? På vår Facebooksida och på Tripadvisor kan du läsa om tidigare mysterielösares upplevelser. På samma platser kan du också lämna en egen recension, vilket vi tar emot med stor glädje.