Kontakta oss direkt

070-659 74 14

E-post

info@historymystery.se

Öppettider

Mån - Fre 14.00 -17.00 och Lör - Sön 13.00-17.00

Kul höstlovsaktivitet i Stockholm för barnfamiljen

Premiär Höstlovet

Som ett escaperoom, stadsvandring och historielektion i ett och samma äventyr

På höstlovet lanserar vi ett nytt mysterium, ”Tidsresan”, som riktar sig till barn i åldrarna 6-14 år. I denna familjeaktivitet finns klurigheter för såväl liten som stor. Allas engagemang behövs för att lösa viktiga uppgifter som gruppen ställs inför. Till er hjälp har ni både trollstav, besvärjelser och laser.

Historien riskeras att förändras om ni inte löser de utmaningar ni ställs inför. Hjälp Birger Jarl att grunda vår huvudstad. Som tidsagenter ger ni er ut på en tidsresa för att säkerställa att en rad historiska händelser faktiskt inträffar. Ni besöker platser i Gamla stan och dess närhet. Eftersom det varken fanns internet eller mobiltelefon under de århundraden ni besöker på er färd, löses alla uppgifter analogt, en skön kontrast till vardagen så säg 😊, och Stockholms historia får ni på köpet.

Kort fakta om Tidsresan

Aktiviteten genomförs utomhus och man får med sig ett schatull (låda) med spännande verktyg som behövs för att lösa mysteriet.

Gruppstorlek: 2-6 personer (minst en vuxen)

Lämplig ålder: Barn 6-14 år

Tidsåtgång: Ca 1,5 timme

Längd på promenad: ca 1,5 km

Pris: 2 pers, minst en vuxen – 400 kr, 3 pers, minst en vuxen – 600 kr, 4-6 pers, minst en vuxen – 800 kr

Barnkalas: det går bra att köpa denna aktivitet till barnkalas så länge minst en vuxen går med i varje grupp. Kontakta oss via mejl eller telefon så planerar vi ett upplägg tillsammans med er.