+46 (0)76 - 887 69 83 info@historymystery.se

Evenemang

Företagsevenemang

HistoryMystery passar utmärkt som aktivitet på ett företagsevenemang som teambuilding och rolig aktivitet. Vi kan ta grupper från 4 till 60 personer med lite olika upplägg. Själva HistoryMystery mysterielösandet på stan tar knappa tre timmar. Många väljer att ta en drink innan på någon av de härliga restaurangerna i kvarteret och sedan samlas för en trevlig middag efter aktiviteten. Många kommer också på att det är trevligt att ta en vätskepaus i 1600- eller 1700-tals stil mitt under mysterielösandet i Gamla stan eller på Söders höjder.wink (Det dracks ju en hel del i Stockholm på den tideninnocent)

För att fråga om offert eller boka företagsaktivtet maila oss på info@historymystery.se  eller ring oss på 0709-922428 .

 

Barnkalas

Barnkalasaktivitet kan vi också erbjuda nu när vi har ett mysterium som passar barn mellan 6 till 14 år. Beroende på ålder får man som vuxen coacha mer eller mindre. Vi kan ta barngrupper på 3 till 20 barn. barnen går i grupper om 3-5 barn i varje grupp. Till varje barngrupp måste ni se till att ha en vuxen med som kan stötta barnen om de kör fast. barnmysteriet tar ca en dryg timme att lösa. Därefter är det mysigt att ta en födelsedagsfika eller lunch på någon av restaurangerna vi samarbetar med.

För att boka köpa presentkort som födelsedagspresent eller boka barnkalas maila oss på info@historymystery.se  eller ring oss på 0709-922428 .

 

MÖHIPPA/SVENSEXA

För den intellektuella möhippan och svensexan är detta en ypperligt trevlig aktivitet. HistoryMystery bjuder på en kul, utmanande och trevlig gruppaktivitet som kan ordnas i tävlingsform om man är en lite större grupp. Vi rekommenderar denna aktivitet som start på dagen då skärpa krävs för att lösa dessa kluriga historiska mysterier.

För att boka boka möhippa eller svensexa maila oss på info@historymystery.se  eller ring oss på 0709-922428 .

 

Presentkort

Många ger bort ett HistoryMystery i födelsedagspresent till nära och kära. Att få ett HistoryMystery innebär att man gör något kul, utmanande och lärorikt tillsammans i vår vackra stad. Många ser till att ta en vätskepaus under tiden man löser sin historiska uppgift. Det bjuds många möjligheter av cafeer och restauranger i Gamla Stan och på Söders höjder där våra mysterier utspelar sig. Avsätt gärna ca tre timmar för aktiviteten så att ni hinner njuta av både sällskap, pauser och den utmanande historiska uppgiften ni ställs inför. Efter mysteriet är det många som bokar en middag på någon av de många restaurangerna i dessa vackra historiska miljöer.

För att köpa presentkort maila oss på info@historymystery.se elle ring oss på 0709-922428

 

Kontakt

Skicka meddelande

Adress

Gatuadress: Trångsund 4
111 29 Stockholm

Öppettider

För eventbokningar enligt överenskommelse